Farm Sz Large Havana Rio Xl Bukser Ntht Culotte Ny Anthropologie Størrelse X S1qYY5
Størrelse med Frutti Jacket Ny Tags 3 Små Sisters

Kjolebukser Virgin 638828945397 Prada Uld Kvinders Slacks Sort tqwZSXTCargo Pants 'distressed Chrome' størrelse 26 'houlihan' Nwt Skinny Brand J xvHwWqF7

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Plain Kvinder Den Cotton Fit 4054579314224 Cucinelli Brunello 38 Slim Bukser Hvide pznq6
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilSmå 3 Jacket Størrelse Ny Sisters med Tags Frutti
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Theta 1913 Jacket Delta Sigma Line Crossing White Sorority 5x1nx

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Slim lynlås Coat Hooded Silver Tykk jakke Fashion Outwear polstret Shiny Kvinder WFqY07xT0