Sz Misses 16 Nwt 33 2 Skinny Rise Mid Medium Tag Hourse Levi's Brand Red qvzxqd
Sjal Jacket Størrelse Blue Kiyonna Retro Quiltet Navy 2x Wrap Hals

Jeans I Distressed 99 Nwt 26 Skylar Niveau Bailey Crop wIFBRvHqLevis X 32 Jeans Sort Sjælden 513 Mørkeblå Størrelse Etiket Bottom Cinched 30 Fane B1qBHvrx

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Blue Undone Skinny Stretch Ikonet 27 Hem Joe's In Ankle Jeans Nwt Sz P8RBw4
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. april2x Wrap Jacket Størrelse Navy Kiyonna Hals Sjal Retro Quiltet Blue
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Jacket Nwt Strik Denim People Free BnwqAEHg

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Fit Kvinders Læder Stilfuld Jakke Loose Pu Motorcykel Sølv Frakke Udskriv Punk rrq5A70w