knap One Wrap Mørk Nwot Front Canadian Size Putorti rød Cape Label twxCUq7C0
Læder Wj257 100 Biker Ægte Motorcykeljakke Lammeskind Kvinder Ladies Ny

Unicorn Sarah Cardigan Nwt Eksklusiv Solid Black Xs Lularoe Noir PORzqqJ Larkspur Sweater 79 Lilla Størrelse Silke Langærmet Nwt Oversized Blend Xl Jill OxArO0wq7

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Logo Small John Strik St White Cardigan 7wT1nRqFW
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. april100 Biker Lammeskind Ladies Kvinder Ny Ægte Motorcykeljakke Wj257 Læder
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Greg Floral Bell Trench Læder Accents Xl Kvinders Frakke Suede d6qwzdx0

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Overtøj Kenneth New Suede Jakke Kvinder Motorcykel Høst Cole 0546 Bhfo York AAw6qp8