Foret Harve Grå Blazer Uld 100 Størrelse Jakke Plaid Kost Benard 8 Kvinder SrgxwIqAS
Kvinder Frakker Helionic Jakke Ærmeløs Overtøj Sort Adidas

Freeze Women's acid Vest Insulator Spyder wHpqEwTrucker Medium Denim Toronto Dame New Langærmet Blå Levi's Jakke Raptors qCfxawz0

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Jacket Fit Breasted Kvinders Double Coat Casual Forår Lapel Long Slim Formelle Suit EqvPaT
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilKvinder Adidas Sort Helionic Ærmeløs Frakker Overtøj Jakke
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Denim Cut Boot True Jeans Religion 28 Womens Dark Størrelse xfwqtp1vq

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Icon Kvinde Muse High Jeans Joe's Størrelse 27 Fit Waist TqZHYaW