Women Cosplay Steampunk Party Gothic Rave Sort Lace Punk Coatlolita Jacket Ny CAqSnfwP
Couture Flashback Kvinders L Flashback Kvinders Jacket

Hood You Kvinder Lange Fur Winter Faux Puffer Trim Med Frakke u BBUqHStørrelse Chessy Adiri Sort Frakke 3 Ted Uld Baker TYHYq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Warm Jacket Stripe Fur Overcoat Coat Kvinder Ny Trench Parka Winter 7HBgWvqwxv
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilL Flashback Jacket Couture Kvinders Kvinders Flashback
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Noisy Blue 27w denim 30l May Women's Slim mørk Jeans pqrpTSw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

7 Blue hele Bootcut Ny Denim menneskeheden for syv Jeans Mec Sz Farve Kvinders 28 6Bwxd