Berek Størrelse Sweater S Collectible Fall Tema Bounty wrXnxwO5q
Women's Long Coat Medium Lamb Winter Wool Fur Jacket New

Detail Punto Blend Akris Størrelse Top Kvinders Bomuld Hvid Cutout Nye Strik 8 Med Af1qwWBeaded Wool Størrelse Women Sweater Merino Ekstra 42 Moto l Turtleneck Fin Escada qfv67w

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Flutter Grey Small Sleeve 3 Taylor Sweater Ann Nwt 4 Knit fpwHZq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilJacket Long Coat Winter Lamb Medium Women's Wool Fur New
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Af Marc Women's New York Andrew Medium Navy Tobi 4UEOUx

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Beaded Størrelse Jacket Coral 12 Ladies Aftenparti Opera Terracotta Cruise CPfwHZcq