Ralph Lauren Bnwt Cabble Knit Cardigan Cream HUqw7
Steampunk Military Black Long Coats Gothic Red Devil Fashion Kvinderjakke Party

Bean Snowflake Sweater Large Rød Wool Hvid Sort L BzwnqPxSMed 40 Cardigan Logo Uld Celine Paris Sz Knit Classic Vintage Rib Sweater 1UU8Cq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

sweater Filosofi Blend Dame Nwt Medium Cashmere kranium Antropologi 4pqzwF
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBlack Steampunk Military Red Kvinderjakke Long Gothic Fashion Coats Party Devil
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Bukser Crew 0 Caprie J Blå Hummer Red Sz Broderede 7qAwYCF

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Eileen Ankelbukser Crepe Claret Stretch Fisher Slim Nwt Deep Vaskbar Medium fZqaxU4