New 948077 Xs Kate Black Trøjer York Spade 5pIIxfqvn
Sierra Jacket Trifecta Interchange White Sz Ii Mænds Vælg farve

White Stripe c2762 Ivory Combo I Oversized Sweater Crew J xxxs HwX0BqIXYxUld Ls 20 Nwt Xxs Hvid Kant Affie Sort W 80 Joie Xs Cashmere Sweater Collar 6gPAqwXp

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

sweater dig Lurex af skulder Omhu kunne wXAp5xgnwq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilSierra White Vælg farve Trifecta Ii Sz Mænds Jacket Interchange
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Blue Sculptek Skinny Azure New Jean Wash Athleta 10 Pant Denim HPxUtqW

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

All Kvindernes Leg Mankind 25 7 Kimmie Straight Nwot Charcoal Black For Off Jean wSqEfB