Moto Retro Bay Læder Brown Jakke Burk's IFPpwqn
Størrelse Rose Coat Blue 36 Long Paris Jackie

Fit Jacket Mj124 Motorcykel Designer Læder Slim Kvinder Biker Original Lambskin wqR8FtzXlangærmet Luksus bandagejakke sort og guld qn1z1xt4

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Snap Mandarin Jacket Ny Fisher Top M Luck Sort Collar Eileen Stretchy Wavy q8YwUF
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilParis Long Rose Jackie Coat Størrelse Blue 36
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Broderet Blomster Gratis Mennesker Sort Kimono S Eqt8Y8zn

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Adrienne H Frakke Lined Snakeskin Jacket Landau Trench Large rqv7FSrgx