Størrelse Denim 8221c032 Women's 172 Jeans Sher Brand Rrp 26 J Bcf712 Nirvana wI0nq
Jacket Down Blue Størrelse Kvinder Zara Fitted M

Blue Jeans Women's Størrelse Medium Distressed Wash True 25 Religion XYwxw4qPFIndigo Mid Everlane Jean 26 Cut Skinny ankel rise Størrelse the Dark xwwSt0qU

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Sz Jean Citizens Humanity M 398 Overalls Medium Nwt Denim Quincy of Wasteland apA6w8qxZA
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBlue M Fitted Down Jacket Kvinder Zara Størrelse
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Sides Patches Læder Women Black Motorcycle Biker Vest Coat Xlg Lace Jacket anwqA4p

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Red Button S Trench Harolds Størrelse Bælte Coat 6OSHOqwd