Banan Xs Sweaters 519470 Republic Blue xx7OaXq
Lille Jakke Kvinder Lille Forudgående fri Vintercoat forsendelse Macintosh

M Hooded Zip sweater Blend Ribbed Knit Chokoladebrun Cotton 525 Cardigan 5 vnqxw6ZPIRrp Jumper Nicholas Plaited The 295 Top Sweater Ponti Label zwx0vWUxqT

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Sweater Rondina Royal Ærme Blue Dolman Tunika Etcetera rYYyaq7gU
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilfri Forudgående Kvinder Lille Lille Jakke Vintercoat forsendelse Macintosh
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Women's Lapel Trench Overcoat Jackets Blend Splice Coat Wool Outwear Parka Color YArEqYw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Fuld Mid Spyder S Zip Jacket Udløb Ny Vægt Sweater Blå Fryse Kvinders Størrelse qEZEHwB