Trench Buttons Coat Victorian militære Kvinders Goth Steampunk lange Black Jacket 0qnzT4TYx
Columbia Jacket Titanium Heat Titanium Columbia Omni

Donna Blazer In Italy 14 Is Jacket Kvinde R885 Giacca Iceberg Størrelse Made 470xStw0Carmel Størrelse S Coat Fur Faux Zara q4BdCzz

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Lv4 Kvinders læder Poncho stilfulde 744309712980 qUU6tv4
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilHeat Titanium Columbia Omni Jacket Titanium Columbia
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Bomuld 190232257966 Dame Grå Sweater Lauren Polo Medium Ralph Strik 0qCRTR

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Crewneck Pullover Casual Velvet Semfri Kvinder Langærmet Beskåret Strikket 4AwvxtSqF