Nwt ~ Revival Skinny Rock spænde Jeans Størrelse Udsmykket ~ Acid jen 32 q7S6qFw1
Broderet 12 Størrelse Aztec Jakke Monsoon Ottilie

31 Fit Jeans Bootcut Størrelse W Women Honey Joes f6wTASAnthropologie 29 Pilcro Leg Distressed Stigning Jeans Straight Letterpress High vvBwr4

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Jean Kvinder Corduroy Nwt 2 Bukser Nydj Legging Stretch Størrelse Alder 114 Alina dZ5w5q4
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilMonsoon Broderet 12 Jakke Aztec Ottilie Størrelse
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Navy Xxxl Hood Spire Nippy Jacket Aftagelig By Galaxy Vandtæt Women's nTqRHCw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jakke Sort Størrelse Zara Trækul Lille Læder En Slidt gang AqUxwFz