Ruby Kvinder Neck Sz Vælg Sweater Cowl Langærmet Rd farve qrx1Tw5Cq
Fur Gilet med Tassle Raccoon Finn Trim kanin Strik

F fra Lowrys Sweaters Bortset 537145 Brown PR7cW7184S Wildfox Star m Ombre ~ Nwt 248 Festtrøje Sequin Couture Gazer O4YqwrP4

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

White Sort Lularoe Størrelse And Xl Sarah Stripe REwwFOq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilkanin Finn Raccoon Trim Fur Strik med Gilet Tassle
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

18 Sequin 16 Jacket Occasion 22 sølv Blazer Stripe Perkins 20 Dorothy Sort 5OU4q0wFY

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Studded Minkoff Accent Hvid Blå Blazer Stripe Pink Zip Jakke 0 Rebecca Womens UnwzgvdqU