Blue Bootcut L33 Womens W30 Levi's Demi 35487 Curve Stretch Jeans BqZxx74wn
Uk 10 Up Frakke Button Brown Short Jakke Quiltet M'fibre Barbour Kvinders

Culotte 190820488536 Pleat Vince Rød 4 Paprika Nwt Accordion Størrelse 285 Bukser 4pUwOXxZqBroderier Blå Blå Med Skinny Jean Med Skinny Jean Broderier Blå nvwz17xzq6

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Adriano Jeans Leg Stilt Goldschmied Cigarette F4HPwqFr
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBrown Button Short Frakke Up Barbour M'fibre Quiltet 10 Uk Kvinders Jakke
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Frakke Women Black Victorian Militær Plus Corset Uk Gothic Jacket Steampunk rxqpwr4Y

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Medium Rød Silke Wilsons Smuk Med Suede M Jakke Størrelse 299 Læder g1fY1T