S Sunner Poncho Uld Cashmere Sz IRCwzRqnr
Størrelse Nwt Bcbgeneration 108 Fringe Cognac Xs I Jacket

Women Lapel Lamb Parka Vinter Jacket Pelscoat Fashion Outwear Collar Uld Short wZqgwdxRSort Motorsykkel Detailing Vinger V Side Kvinder Ridning Læder Lace Vest 1wHEdqZxP

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Outwear Coat Hvid Warm Længde Sort Stripet Toppe Fur Hip Womens Winter zqE7wEA6I
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBcbgeneration Nwt 108 Xs Fringe Jacket Cognac I Størrelse
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Xs Sweater Front Grå Hoodie Dame Patagonia Zip Cardigan Chunky Lambswool wz0pfT

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Taylor Grå Loft Sweater Mænds I Mærkater Størrelse Jakke Ann Ny Stort Uden BqC6OgW