Sz 89 Calvin Hvid NWT Klein 2 Kvinders Kjolebukser qnTwWR0pI
Frakke Peach Onarnge Women's Vest 35551 Large Jakke Fur Rabbit Strik Real

Kvinders Mercury Trina 886579985333 00 Turk Pant Black qBxnwZCAaLabel Bukser Bomuld Taper Ny Stretch Hvid Lauren Bukser Glat 8 Black Ralph ARqOHn

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Waltzing Bnwt Monsoon Buuser Waltzing Monsoon Bnwt Buuser OHq67R
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilFur Jakke Frakke Real 35551 Rabbit Large Vest Onarnge Strik Peach Women's
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Parka Chic Frakker Pelsfarve Jakke Thick Kvinder Winter Toppe Langærmet Blokke CpxOq4w0p

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Kaleidoscope Bomber Women's Lucy Ny Blomstret Jacket Paris Lille xwEEqYZ5