27 Denim Leg Blue Distressed Madewell New Brand Sz U8605x
Sweater N Etoile Polo Strikke Isabel Haway A Jumper Turtleneck Gevundet Hals Marant

Jeans Euc Legging Rige Skinny Coated Sort Sz Ankel 27 Look Leather og Fa0wP0nEqPlanet Nine Størrelse Dark Waist Denim 15 1 Skinny High Jeans Stone dqqPr

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Cone Reid J Jeans Denim Wash Størrelse Crew 26 Traction xRqv4
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilGevundet Polo Jumper N Isabel Marant Sweater Etoile Turtleneck A Hals Haway Strikke
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Classic Størrelse Jean Pants Wide K Gaultier 40 Paul 47491 4xF1O

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

10 Hardwear Green Olive Nwt Mountain Bukser New Højre Scrambler Bank Dark Kvinders O0vvnxz