Cashmere 360 Kridt L I Størrelse Ny Elena Sweater nFxqaT
Xs Sand Knapper Oversize Strik Wildfox Side Nwt I Sz Couture

Mohair Strikket Hånd Sort Supertanya Sexy Fuzzy Icelandic Jumper Nordic Sweater EgAqxpq198 Ny Maxazria Xs Sadel Bcbg Ehl1k410 Aspen Sweater Sleeve Uld Top UnnRO

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Medium Khakis Mountain Lunar Sweater Zip Qtr Fleck SYndqw6H
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilWildfox Oversize Couture Xs Sand Nwt I Sz Knapper Side Strik
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Vintage Patriotisk Doodle Sequin Dandy Yankee Nwt Nos Dækket Vest Ladies S A1qdwTap

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Lang Windbreaker Casual Outwear Blibea Letvægtsjakker Womens Coat lynlås HEUwEgPxq