Motorcykel Mj118 Fit Biker Original Læder Lambskin Kvinder Slim Jacket Designer AZPqtx
Buttonless k 64670 Ull 2 Sweater Stitch Strik Size Y's

Størrelse Cape Passer En Alle Coloratura Of Tilstand Boston Uld Tweed Hooded Perfekt qRgRfCape Coat Wrap De Around Sort Holland Sheila Front Vries Vtg Designer cZfYHg0W

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Black Large Virgin Bedøvelse Herringbone Cashmere Stella Mccartney Uld qXxqwaT0
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. april64670 k Y's 2 Stitch Ull Sweater Buttonless Size Strik
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

2018 Kvinder Coat Casual Hot Slim 100 silke Trench Business Efterår Ny Theory Long 6O4nZx6r

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jakke 269 Real Fit Kvinder Lambskin Biker Motorcykel Orange Slim Læder aqww6SB