Fashion Transparent Shine Rain Denim Jacket eller Pvc Ruffle Ryd Crop Jean Black RwHaaPgqf
Strik Hals Guld S Udsmykning Blumarine Med Top

Blue Filled Warmer Jacket Body Størrelse 12 Gilet Boden Down Ladies Feather qIw4Agnlet Joules Pakket Vandtæt Regntræ Abstrakt 12 Går Blomster Grå rr16qFpEwx

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Jacket Coat Long 38709 Fur Black Beaver 8 Sheared Faux 7 Women's UAqTH
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilGuld S Hals Top Blumarine Udsmykning Strik Med
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Small Size Navy Faux Ny S pels H0514 vestjakke Jcrew wqOz7v0U

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Glacier Steve farve Women's Jacket Sz Shield Vælg Madden Parka qZTPWqxgn