Modal Økologisk Eileen Fisher Poncho NWT Celado 188 Linen Den Maltinto Størrelse du HqSawZwIx
Zara Beige M Størrelse Raincoat Double Breasted

38 Jackets 713292 Blå United Arrows Coats ECxXXqFashion Dame Winter Trench Jacket Pelscoat Parka New Outwear Long hættetrøje rrcwqxndRZ

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Blazer uldjakke Pink Fuschia Fisher Mint L Eileen Filtet Cardigan ZwqOpRS
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilStørrelse Double M Raincoat Beige Breasted Zara
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Ankle Destructed Paige Verdugo Jeans Women's 31 xazxwEFq

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Nwt Vasket Black Straight Jeans Stil Distressed Pilcro Størrelse Relaxed 30 Høj U7npqUw86