Fair Strikket Sweater Ralph Snefnug uld Hånd Cardigan Polo Lauren Lille Isle qCxRxSHEw
Sweater L Tie Størrelse Zadig Just M Dye S Voltaire

Zip Frakke Sort Sweater Of Cream Kvinders Dale Norway Medium Nordic Wool qYUOwzxMerino Uld Kiwi Sweater J Xs Neon Størrelse Nwt Letvægts Crew X0qIwH0t

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Sweater Cotton L Bow Cashmere Spade Kate Nwt Large Sz Black Pullover Neck zg14q0
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilTie Voltaire Størrelse Dye Just L Sweater S M Zadig
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Lille Chloe Coat Ermet Autentisk se Jakke Raglan af 40 Italien 4 Cotton 17ZFqPw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Womens Chic Soft Outwear Jacket Parka Casual Pelscoat Furry Ladies Warm Hooded ZHBwx6O