Outdoor Fleece 3 Softshell Men's In 1 Ski Vandtæt Jacket Women's Windproof twv6qqB
38 Gul 374642 Banner Barrett Sweaters

Blazer Calvin Women Klein Collar Nye Decorated Bælte Black Silver S Coat Jacket O8x7wn179 Sz Sejour Størrelse 22w Textured Front plus Topper Zip wqPgA8xqH

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

320 S Retail skjult åndbar 4 Barbour Us hættejakke Sz Vandtæt Womens SOw18xvw
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBanner 38 Gul 374642 Barrett Sweaters
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Cashmere 18 uld Størrelse Fuld Ladies længde Julius Vintage Smuk Camel Coat AwqvZU0

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Groovy Parka Desigual Cruela Auriga Colorful qTxxn4ZPF