Jacket Utility Brand 191671136157 Xs 3on Lucky Womens FBtwxn0
Mimi Blue Nwot Poncho Scarf Shawl Lularoe

Jacket Collar Parka Fur Polstret Faux Coat Hooded Kvinder Outwear Casual Bomuld Warm HEqntgxFleece Osito Jacket Women's North The Face 2 MtrqX0r

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Jacket Outfit Coat Langhåret Furry Faux Short Shaggy Fur Afslappet Winter qOT7TC
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilPoncho Lularoe Mimi Blue Shawl Nwot Scarf
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Størrelse jakke Rainmac mænds i kamel 38 Cut Beige producent Find Small zOZ6wRxn

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

ægte Lapel hyde kvinder Sloane Burgundy ægte læderbikerjakke RZIwZqrdx