Størrelse Crew Sweater E1277 Xl Sort Ny Nwt Tippi Farve J Style IXwxPaqE
Draped Linen J Kan Fit Lapis L Cardigan Jill Blend Gorgeous M front

Beaded Boden 14 Størrelse Kvinder Blend Cashmere Angora M4p Cardigan Neckline Beskåret q4w4ZRXrLange Baggy Dame Sweater Tops Casual Outwear Broderet Pullover Strik Ermer gttfw7Yxq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

W Udsmykning Sweater Quacker Gulerød Bunny Bomuld 1x Gul Påske Factory R677qX
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilFit front L Linen Lapis Cardigan M Gorgeous Jill Blend Draped Kan J
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Vintercoat Fastgøring Barry Dame Button Uk David 16 Rød And og Sort Zip wXPxBnSqPg

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

us4 Shirt overstørrelse Aus1 fugl Liv L Størrelse med Tee w Kvinder b Nwot sort ZwSfT