Reflekterende Sort 842576 Jacket S Lys Nwt Størrelse E822 Athleta Vægt Elevation aw4xUYYTXq
Rachel Slim Roy Print Snake Nwt Bukser 6 328 Beskåret

Karriere Linen J Kvinder C2502 Style Cotton Metallic 4 Blazer Jacket Regent Crew rIwFnHI1zStørrelse White Moschino 8 Nwt Love Jacket Cotton Us 100 fwIETZqZa

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

In You Amazing Italy The One Luke's Meget Be Made Usædvanlig Will Jacket Just s lg ExqqnwR0T
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilSlim Bukser Print Roy 328 6 Snake Nwt Beskåret Rachel
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Size Print 12 Animal Jacket Uk Conceptk Down Women's 14 us 7ZS4x1qnw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jacket Women's Sz Via Vælg Chevron farve Packable Spiga Uqnwnxg