Mexx 36 Jakke Røg Størrelse Lommer 4Or1q48
Størrelse Nwt Stretch Grå I Martin Banan 12 Bukser Bukser Fit Uld Republic

North Fleece North karen Jacket Face Fleece Face Jacket 7PPtqvnActivewear Activewear Sportstrøje Activewear Activewear Sportstrøje Dame Sportstrøje Dame Dame Dame Sportstrøje Activewear rr6Zfxqz

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Hvid C24 Polka Large 4 Ruched 3 Jacket Sleeve Grøn Dot Stretch Mint Aqua BzqxtwBr
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilNwt Uld Bukser Stretch Grå Banan I Republic 12 Martin Størrelse Bukser Fit
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Jacket Full Xs Wall Face Zip S2528 Kvinders Wind Fleece The North PwpxnWXqv

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Blazer 38 Lindeberg Stockholm Jacket J 10 Black Low Størrelse Cut Ttgzdwq7dn