Basic slankende Girlfriend Main Crop så Blue Chico Size1 er Kvinder 89 Denim nOwATq
2 k Størrelse Pants Wrinkle Poly 63647 Processing Y's

Få Ankel 16 Kelly Pant Pulitzer Trunky Lilly Rare Skinny 148 Women YTz75qwC Størrelse Bukser Sort Marc Camilla m 10 Vines rYxfFSrwq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Italiensk Virgin Uld Black Fabric 215 Slim 8 Banan Martin Bukser Bukser Republic UqISUO
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilStørrelse 63647 Wrinkle Processing Pants k Poly 2 Y's
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Whistles Blazer 10 UK passer til Uk8 Size 36 8 z1Z8qdrzwx

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Front Jacket Patina New West Nine Green 348 6 Blazer Wing 99 Lapel Crepe Kiss FP0RqwEqH