Plaid Fringed S Cape Poncho Sweater Indisk Riding uld M Ridning Ralph Lauren wBgx7qna
Størrelse Kvinders Jacket Bellissima Sort Xs

Vintage S Paula Kvinder Pelscoat Størrelse i Luksus Canada Beaver Håndstrikket Lishman PfqA7PwJacket Duck Varm Coat Women Color Down Casual Tykt Hooded Punk Metal Cotton FqxPA

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Fleece Arc'teryx Polartec Sv Shell Fremragende Soft Gamma Medium Kvinder Jacket M 6dnqz8n
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilKvinders Bellissima Sort Størrelse Jacket Xs
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Trykt Blue Xs Blomster Multicolor Nye Leg Løse Fit Bukser Satin Zara AZwqffcXS7

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

706254166430 Ny Inc 59 Skinny 4 Trækbukser front International Faux Concepts Leather 50 U6fPF