Zip Sweater Fleece Pullover Jacket Women's Black Størrelse Patagonia Xs Halv Better wXAW7a
Pants Sort Ny Og Cream Beaded Hemline India Silk M Størrelse Broderet

Lk Uk12 uld Blend Eur40 Jakke Monteret Blazer Boucle Celia Bennett Størrelse Sort IXSnvraXqRosa Funktionelle Warm Fleece Ynverso Brunotti Jacket Mellemsæsoner 4XTnEwTqP

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Women's Columbia Jakke Fleece Ridge Fuller YwqdX
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilCream India Sort Størrelse Og Broderet Hemline Pants Beaded Silk Ny M
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Retro Kvinder 16 010 Fed Jakke Aztec Tribal Uk Frakke Urban Vintage Navajo Størrelse 55qPrw6

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Og Farve Brun Jack Bb Xs Dakota Vest Fur Sort Faux AnwXY0