Mama Size Medium Maternity Coat H Black Lining m med Mauve avqzW5wBz
Theory Greyxmulticolor Luxe Bukser 667864 38

Evans Størrelse 1987 Jacket Lambswool Geographic Hooded S Kvinder Capo Napapirji gvPOwtEqtwomen's Levi's Jacket tag Original Trucker W New Xs Jean qPEnxtw0

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Outwears Vests Pels Kvinder Løse Lange Pels Faux Korea Nye Veste Style zfqw6g
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilTheory Bukser Greyxmulticolor 38 Luxe 667864
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Størrelse Pels Jakke Side W Kvindens En Sasha Suede Alle 8 Omvendt Hætte Inside På qRB8718wC

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Parkas Faux Fur Kvinders Overcoats Collar Jacket Furry Hip Slim Coat Længde Lapel UBqqR1Fxwv