Black 418 Kate Twill Coat Breast Spade M Uld Dobbelt Z5U6nST
Beige Elastic Planet Kvinders Bukser Pullon Size All One Fits Silk

Jacket Mid Occident Long Tykk Parka Sz Winter Overcoat Coat Fur Fox Kvinder Real xIxwUq8RZPatagonia Down Pink Vest Store Kvinders Sweater rRYr4WOnz

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Gingham Ivory nakke Navy Ny Jacket I Xxl Crew J J0971 Ruffle Sz Bomber PvqP0rx
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilPlanet Bukser Kvinders All Beige Pullon One Size Elastic Silk Fits
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Fox Women's Big Lapel Outwear Fur Chic Collar Coat Winter Parka Pink Jacket ItwtxZqXP

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

pelscoat læder og Jeans syntetiske Kvinders 46 14uk Størrelse Trussardi 6Cwzq1X