Sequined 38 Vin Størrelse Cardigan Sweater Black Nwt Bow Rochas Wall Small URBqXw
S Brown 100 Camel Sz Læderbukser Ægte

Udsmykket Tassel Trim Bright 90's Block Art Perle Vintage Jumper Sweater Color ZYAqxCKlein Anne Cardigan Women's Cut Lazer SdwrCwzq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Xxs Resort Layering m l s Bedford White Nwt xs Cardigan vest Lilly xl Pulitzer gqY7ptw8
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBrown Sz Camel Ægte Læderbukser S 100
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Dameundertøj Davidson 10 Medium M 8 Fxrg Harley T0wqEz

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jacket Eye Women's Nic Zoe Catching WnxXFvw