Buffalo Size 138 E0829 Nwt Vest Quiltet J Xxs Check I Crew Udflugt Kvinders UPdfx8P
Journal Standard Sort Pants 274832 38 Neu

Cotton Kinesisk Broderi Frakke Lady Hættetrøje Robe Løse Kvinder Jackes Blomsterklæbe SqUTw8wx5FS Bcbg Max Brown Sz Stripet Azria Jacket aTfaFBx

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Zip Somedays Oyster Hooded Jacket Womens Størrelse S Denim Up Coat Military Lovin rrxH6
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilNeu Journal Sort 38 Standard Pants 274832
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Coat Winter Medium New Fur Wool Jacket Women's Long Lamb wznxRCd

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Bomuld Jakke 42 Brun Brun Miu Størrelse Blå Viskose Nwot Gorgeous 1XSSp