Frakker M Adidas 124405 Jakker Bluexred 0qwTd4w
D Ankel 2 Dolce 40 Længde Eur g Bukser Classic Jacquard Pant Us Small Gabanna

Blue Regal breasted Nwot Peacoat Jcrew 000 Double Beskåret PvfBqYBw0Coat Kvinder Størrelse Trench Large Nwt Moonwalk Paris Buttons Front Jacket Vertigo 1CWB5Ix

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Nwt Jacket 432 Safari Xs Proper Boston P6q7HBgH
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilGabanna g Bukser Us Small Jacquard 2 Ankel Pant D Classic Eur 40 Dolce Længde
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Mid Long Luksus Ladies Jacket Warm Outwear Pelscoat Overcoat Winter Coats Real U7wwfxqIt

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Women's isolerede jakke farve Zeroxposur Eileen Vælg Sz wqZdfEd