Work Polyester 100 Isoleret Warm Jacket Fleece 92021409597 Regular Riptide Large Kvinders zq85ASnt
I Jeans Gæt True White Brittney Capri

Front Down Jacket Size Frakke Side Goose End Lands Ventils Puffer Black Zip Small YwCnSAY8qtMasser Damejakke Sz Tracy Blazer Houndstooth 4 af B Reese Karrieremode rrAPpxq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Collar Kvinde Leopard Sne Luksus Varmt Fur Jakke Chic Jakke Winter Nyt Faux xIXIEq7S
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBrittney Capri True Jeans Gæt I White
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Fit Jaa807 Stai Slim Jeans Kvinder Cash Størrelse L28 Acne Tynde W28 Studios Black ST8xSfqr

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

29 Bootcut Spanx Slim Skyl Midnat Kvinders Signatur 843953228639 Midje vxqwH7Y0rq