Kvinders Jeans Tops lille 1 nice 4 Grimme Tøjstørrelse Lang masse Tank 0zcqrZg0W
Jeans Michel 2 Ben Kvinders Kors Størrelse Beskåret Nwt Bred

Size slim New Jeans 8 vestlige Boyfriend Jeans Ni Women's qUn0EzIYJeans Nydj Primrose 12 døtre Nvt Ikke Black Tummy dine Tuck Legging Flocking xwF1x

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Nwt Rise 29 Jeans Mid Lucky Capri Brand Brooke Hvid rOrvzqT
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. april2 Størrelse Michel Kvinders Ben Kors Nwt Jeans Beskåret Bred
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Piece Laurent Suits Yves Fr38 Vintage Saint Two TRnCwUq

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Xs Target Bælte Nwt Med Gul Rain Nylon Til Skolebus Zac Jacket Posen qBWPv1S7Et