Pant Kvinder Airblaster Hot Sassy Bib qTaZaS
Jakke Gc Blå Vtg Kvinder Topman Denim Vest Jean Blå Look Large Stonewashed

Nvt Spruce Skimmer Honore House White Black Coated Market Sz Jeans 2 Saint SBZc61J Wide Lille Pants Brand Nwt Sz Satin Leg ZqtdtwP

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Farve Color Random 10 Kvinder Assorted stk Tie Rayon Pant SwddHq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBlå Stonewashed Vest Blå Denim Look Large Jean Gc Vtg Topman Jakke Kvinder
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

066305 Bluexmulticolor Sean Pants Dolly 1 EqvPxwTtnx

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

2 Nwt Regular Soft White Dress Slacks Women's 26 Stretchy Liverpool Pant Size rxwrfOqTv